Om Babylamper

Hvem er vi?

Babylamper.dk

Vi er en virksomhed med speciale indenfor børnelamper. Det er vores mission at give børn tryghed om natten, derfor finder du et bredt sortiment af børne og babylamper hos babylamper.dk  samt tilbehør indenfor belysning til dit barns værelse.

Vi har alt fra LED belysning til søde børnelamper i dyreformer som er lamper der alle er udformet i børnevenligt design, til en overkommelig pris.

I webshoppen finder du alt fra – natlamper, vågelamper, børnelamper, babylamper, bordlamper samt tilbehør fra OSRAM.

Vi forhandler mange forskellige vågelamper og natlamper fra OSRAM samt belysnings- tilbehør fra OSRAM. Alle produkter er af høj kvalitet, som du kan finde på vores webshop.

Mangler du natbelysning til dit soveværelse, har vi også et udvalg af dette.  Vores samarbejde med OSRAM, gør det stadig muligt at tilbyde alle vores kunder dag til dag levering.

Vi ønsker at du og dit barn finder det du søger på babylamper.dk. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du leder efter en specifik børnelampe eller har spørgsmål til vores nuværende produkterer.

Fragt 39,- kr

Din pakke bliver leveret med GLS eller DAO på alle produkter du bestiller hos baby Lamper. Vi bruger primært GLS Bestil inden kl 12:00 og få din varer dagen efter.

Økonomi til mere, spar penge med strømsparelys

Når det kommer til at spare penge handler det om at holde watt forbruget nede, samtidig med at have en god belysning om natten til dine børn. Hos babylamper går vi efter produkter som vi selv tester, det vil sige at vi sikre forbruget er lavt, samtidig med der er en god belsyning!

Online chat support

Er du i tvivl? Eller har du et spørgsmål til vores produkter, er vi online & klar til at hjælpe dig.

Vores mission

Vi vil skabe tryghed på dit barns værelse, med vores unikke børnelamper.

Flere varer

Vi arbejder konstant på at få nye varer hjem, hold øje med vores webshop, vi opdatere løbende med nye produkter.
Vi er PHILIPS forhandlere og levere mange unikke produkter fra PHILIPS, alle produkter kan købes på vores webshop.
Vågelys – natlys til børneværelset, sikre dine børn med vores natlamper. Med automatisk lys sensor slukker de om dagen og tænder om natten – Denne model spare strøm og bruger minimalt strøm i løbet af dagen.
Bordlampe til børneværelset, vi har et stort udvalg af børnelamper til børneværelset, herunder kan du finde babylamper i mange forskellige modeller, vi har alt fra kaninlamper til bamselamper.